Butikk

 • Logodesign

  kr 990,00

  OnNet kan bistå med å utvikle en identitet skapende logo som skiller virksomheten fra konkurrentene og som samtidig er lett å huske til en fast lav pris.

  Vårt basic logodesign starter på kr. 990.- for en enkel ferdig logo. Dette "fattigmanns" logopakken kan oppgraderes til et normalt eller avangsert logodesign hvis du stiller større krav til din logo. Se beskrivelsen under.

  kr 
 • Web-Trade

  kr 2.990,00

  Web-Trade er en nettbutikkløsning som bygger på nettbutikk tillegget WooCommerce, og som du kan bestille for å få implementert en profesjonell nettbutikk som en del av ditt WordPress nettsted.

  Hele nettbutikken styrer du selv via det samme kontrollpanelet som resten av nettstedet ditt. Det er ingen lisenser eller årlige kostnader knyttet til løsningen. Klikk her for nærmere informasjon om nettbutikkløsningen Web-Trade.

  kr 
 • WordOnNet

  kr 1.990,00

  WordOnNet er en hjemmesidepakke for små- og mellomstore bedrifter og organisasjoner som trenger nye nettsider med et identitet skapende design, til en pris de har råd til å betale. Nettsidene utvikles i WordPress og oppfyller de nye GDPR reglene til EU. Les mer

  kr 
 • kr 
Go to Top