Benytt denne siden hvis du har et domene hos OnNet AS som du eier personlig eller er legal-c (kontaktperson) for og som du ønsker å bytte eierskap for. Det vil si hvem som er offisielle eieren av domene i who-is datbasen.

Dette er prosessen for å bytte eierskap på et domene

  1. Fyll ut skjemaet i bunnen av denne siden. Her angir du de nye dataene på den nye eieren. Dette vil være de offisielle dataene for den nye eieren av domene. Gjelder overføringen av et eierskap for et internasjonalt domene (.com, .net, .org, .info, .biz) er overføringen av eierskapet for domene ferdig.
  2. Ønsker du å bytte eier på et .no domene må den nye eieren generere en ny egenerklæring for domene. Dette gjøres her: https://www.onnet.no/norid.
  3. Send den nye egenerklæringen som du får tilsendt av Norid til post@onnet.no.

Hvor lang tid tar det?

Eierskap overføringen er normalt gjennomført innen 24 timer etter at vi har mottatt bestillingen og egenerklæringen som kreves for å bytte eierskap på et .no domene. Tidsgarantien gjelder vanlige virkedager.

Berører ikke selve kundeforholdet

Bytte av eierskapet for domene i who-is databasens endrer ikke selve kundeforholdet hos OnNet AS. Det vil si at det fortsatt er du som står ansvarlig for betalingen av alle tjenestene som er knyttet til domene. Ønsker du kun å bytte fakturamottaker for domene og tjenestene til domene trenger du ikke å endre eierforholdet i who-is databasen via denne siden. Det holder da å sende en e-post med den nye eieren til efaktura@onnet.no med informasjon om den nye fakturamottakeren (dette koster selvfølgelig ingenting).

Hva koster det å bytte juridisk eier?

Kostnadene knyttet til å bytte eier på et domene i who-is databasen er:

Bytte av eierskap – kr. 248.-
Ekspedisjonavgift – kr. 50.-
SUM TOTALT – kr. 298.- (eksl. mva)

Når eierskap overføringen er gjennomført vil du motta en efaktura fra oss med 10 dagers betalingsfrist.

Domene:

Eierforhold:

Jeg eier personlig dette domeneJeg er legal-c for dette domene

Overførseldato:

Hvilken dato skal eierskap overføringen gjelde fra?

Ny eier:

Firmanavn/Personlig navn

Organisasjonsnummer (gjelder bare .no):

Postadresse:

Postnr og -sted:

Legal-C for ny eier (hvis eieren er et firma):

Telefon:

Epost:

Hvem bestiller eierskap overføringen?

For at bestillingen skal bli tatt til følge må navnet, e-postadressen og passordet til KundeWeb som du oppgir under stemme med dataene som er registrert som kontaktperson, kontakt e-postadresse i vår KundeWeb og passordet for innlogging til vår KundeWeb (https://www.onnet.no/loginn/) må være riktig.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Passord til KundeWeb (obligatorisk)