Comodo PositiveSSL Wildcard

Comodo PositiveSSL Wildcard2016-10-05T10:00:49+00:00

Comodo har et godt rykte for å være troverdig selskap. Tusenvis av start-ups, små og mellomstore bedrifter, samt enkeltpersoner, har brukt PositiveSSL Wildcard i mange år.

PositiveSSL Wildcard SSL gir SSL-beskyttelse av ett enkelt domene, med ubegrenset antall sub-domener. F.eks. www.dittdomene.no, mail.dittdomene.no og ftp.dittdomene.no. Har du mange sub-domener knyttet til ditt domene, er dette utvilsomt det rimeligste SSL sertifikatet idag.

ssl-willdcard

Høy 256-bit beskyttelse med SHA2 hash algoritme gjør sertifikatet kompatibel med de store aktørene. SSL sertifikatet er kompatibelt med 99,6% av alle nettlesere og mobile enheter. Med sertifikatet følger det en forsikring fra Comodo på $ 10.000. 

SSL sertifikatet leveres med ubegrenset gratis nyutgivelser, ubegrenset sub-domene support og ubegrenset gratis server lisens, som betyr at det er mulig å sikre alt under samme domene ved hjelp av mange servere. Noen konkurrenter belaste en ekstra pris for hver enkelt server lisens.

Kjøper du dette SSL sertifikatet får du også med Comodo`s “Seal logo” som viser besøkende at nettstedet er sikrer og beskytter mot hackere og phishing angripere. Sertifikatet gir ikke grønn sidebar, men ett symbol i nettleseren som forteller de besøkende at nettstedet er beskyttet av et gyldig SSL sertifikat.

Tjenestene må ligge hos OnNet

For å kunne bestille dette SSL-sertifikatet må domene og tjenestene dine, dvs. nettsted og e-post, ligge hos OnNet. Det vil si at de må være knyttet opp mot et webhotell hos OnNet.

Installasjon er inkl. i prisen

Bestiller du dette SSL sertifikatet trenger du ikke å gjøre noe som helst for å bekrefte eierskapet til domene. Vi gjør alt for deg. Inkludert installasjon av SSL sertifikatet på ditt nettsted og epost tjenester, slik at alt blir sikret uten at du trenger å gjøre noe som helst. Disse kostnadene er inkludert i prisen.

Aktivt innen 24 timer

SSL sertifikatet er aktivt innen 24 timer etter at du har bestilt sertifikatet.

Pris:

Jo lengre tid du kjøper SSL sertifikatet for, jo mer penger sparer du. Du kan bestille sertifikatet for inntil 3 år.

 1 år2 år3 år
Comodo prisKr. 1.199Kr. 2.399Kr. 3.599
Vår prisKr. 690Kr. 1,198Kr. 1.598
Du sparerKr. 509Kr. 1.201Kr. 2.001

BESTILL Comodo PositiveSSL Wildcard

Hvilket domene skal dette SSL sertifikatet knyttes opp mot (du må ha et webhotell hos OnNet knyttet til dette domene)?

Domene:

Vi vil knytte dette SSL-sertifikatet opp mot de øvrige kundeopplysningene vi har registrert hos OnNet for dette domene. Vennligst logg inn på vår KundeWeb og kontroller at vi sitter inne med korrekte kundeopplysninger før du fortsetter ordren.

Antall år:

Alle priser er ekskl. 25% MVA og Kr. 50 i ekspedisjonsbegyr.

Hvem legger inn denne ordren?

Ditt navn:

Din epostadresse:


SALGSBETINGELSER

For å bestille må du lese og akseptere våre standard salgsbetingelser.

Ja, jeg aksepterer OnNet sine salgsbetingelser


For å bekrefte at du er et menneske må du svare på spørsmålet under.