Flytt domene til OnNet


Hvordan flytte domene fra dagens leverandør til OnNet?

Hvis du har et domene hos en annen leverandør kan du når som helst flytte det til OnNet.

Det eneste du trenger å gjøre er å si opp domene hos dagens leverandør og be om AuthCode til ditt domene.

AuthCode er en autorisasjonskode som viser at du eier domene . Ved å oppgi denne koden til oss aksepterer du at domene flyttes til OnNet. 

Eier du et .no domene må du oppgi AuthCode samtidig som du bestiller flyttingen.

For alle andre domener vil du motta en e-post som sendes til den e-postadressen som er oppgitt i WHO-IS databasen som eier av domene, hvor du blir bedt om å angi AuthCode til domene. Når dette er gjort trenger du ikke å gjøre noe mer. Vi tar oss av resten og sender deg din pålogging når flyttingen går igjennom.

Angi hvilket domene du ønsker å flytte til OnNet

http://www.

Prisliste (domener)

Har du flere domener kan du spare store beløp på å samle alle domenene hos OnNet.

Ikke bare er vi Norges rimeligste .no leverandør, men våre Linux webhotell kan også splittes opp i flere deler – slik at du kan publisere ett nettsted til hvert enkelt domene, uten å måtte kjøpe flere webhotell. Dette gjør at du fort kan spare store beløp istedenfor å måtte kjøpe et webhotell til hvert enkelt domene du eier.

Samler du alle dine domener hos OnNet får du samtidig tilgang til et felles kontrollpanel for alle dine domener, noe som gjør det enkelt å administrere dem. Glemmer du passordet til et av domenene er det bare å logge seg inn på vår KundeWeb, hvor du finner en oversikt over alle brukernavn og passord til alle dine domener. Enklere kan det ikke bli.