Guider

Guider2018-06-21T20:52:06+00:00

På denne siden finner du en rekke ulike kunnskapressurser knyttet til det å ha et domene og nettsted. Klikk på den fanen du ønsker nærmere informasjon om.

Sikkerhetsguide

Artikkelsamling med sikkerhetsråd og tips. Alt du trenger  å vite for å sikre ditt nettverk, nettsted, datamaskin og mobiltelefon.

SEO-skole

Online kurs om søkemotoroptimalisering av nettsteder. Lærer deg alt du trenger å vite i forbindelse med søkemotoroptimalisering og hvordan du bruker de ulike SEO-verktøyene som er inkludert i vår verktøykasse.

Epostmarkedsføring guide

Online kurs om epostmarkedsføring for nybegynnerer. Lærer alt du trenger for å ta i bruk profesjonell epostmarkedsføring som en del av din marketing-miks.

IKT-håndbok

Nyttige artikler for alle ledere og IKT-ansvarlige for hvordan virksomheten bør gå frem for å bygge opp sin IKT-struktur, -strategi og operasjonalisere dette i organisasjonen.

WordPress håndbok

Artikler om hvordan du setter opp og bruker WordPress.

IKTnytt.no

Oppdaterte IKT-nyheter om hva som skjer i IKT-verden innenlands og utenlands, med fokus rettet mot utvikling og drift av nettsteder.

eStudie.no

Norges største e-læringsportal innen merkantile fag, med fagartikler på høyskole og universitetsnivå innen salg og markedsføring, organisasjon og ledelse, markedsforskning, forbrukeratferd, forvaltningen, markedskommunikasjon og økonomi.