Velkommen til OnNet sin KundeWeb

Velkommen til OnNet sin KundeWeb2019-12-04T21:20:45+02:00
. WebMail  
Les/send epost
Brukerstøtte
Få support

KundeWeb

Har du glemt ditt passord

Klikk her hvis du allerede er logget inn.

Glemt passord

Glemt passord?

Klikk her for å resette passordet til KundeWeb.

Har du byttet e-postadresse etter at du ble kunde må du fylle ut skjemaet under for å få resatt passordet manuelt (dette kan ta noen timer). 

Domene:

Har du flere domener liggende hos OnNet?

Kundenavn:

Kontaktperson:

Telefonnummer:

Hvor lenge har du vært kunde hos Onnet?

Når fikk du siste faktura fra OnNet?

Etter at vi har sjekket opplysningene vil du få til sendt et passord til en alternativ e-post. Etter at du er logget inn må du gå inn og oppdatere dine kundeopplysninger og angi en alternativ e-postadresse vi kan bruke i fremtiden.

Ditt navn:

Passordet ønskes sendt til følgende e-postadresse:

Driftsmeldinger

808, 2020

Oppdatert KundeWeb

For å gjøre vår KundeWeb enklere å finne frem i er den i helgen blitt oppgrader. L0gg inn for å se hvilke endringer som er gjort.

107, 2020

6 timer nedetid for ca 75% av kundene i andre kvartal 2020

Et stort ondsinnet hackeragrep mot serverlokalene våre i andre kvartal gjorde at vår node- og nettverksbrannmur gikk amok, med det resultat at ca. 75% av alle norske og 100% av utenlandske IP-adresser ble blokkert på brannmursnivå, før de kom til den fysiske serverparken. Dette gjorde at mange mistet kontakt med tjenestene i inntil 6 timer (lørdagsnatt fra kl.: 00:42 til kl. 06:37), før det massive angrepet var over og brannmuren kunne gå tilbake til “normal” tilstand.

2305, 2020

PHP 7,4

PHP 7,4 er i dag installert på serveren og kan velges som din PHP versjon i cPanel. 

104, 2020

Ingen driftsproblemer eller driftstans de første 3 månedene av 2020

Alle systemene hadde 100% oppetid i perioden 1.1.2020 – 30.03.2020.

1909, 2019

Nettverksproblemer

Vi har idag hatt nettverksproblemer som har skapt langt ventetid (time out problemer). Problemet er nå løst.

1208, 2019

LiteSpeed web server

Fredag kveld tok vi i bruk LiteSpeed web server. En drop-in web server som leser Apache`s konfigurasjonsfiler og som gjør nettsidene dine 3-6 ganger raskere i følge utviklerne. Web serveren regnes som verdens raskeste web server og klarer å håndtere DDoS angrep som andre web servere ikke klarer. Den er derfor valgt som vår nye web server for å gi deg et enterprise webhotell. LiteSpeed er imidlertid lisensbelagt, noe  de øvrige web serverne ikke er. Dette medfører at webhotell prisen vår går opp med Kr. 20 per år fra og med neste fakturering.

Den unike web cachen som gjør serveren så raskt er imidlertid ikke aktivisert default. Noe som betyr at du selv må aktivisere web cache for ditt nettsted ved å logge inn på cPanel og klikke på ikonet LiteSpeed Web Cache Manager.

Klikk her for å se hvordan dette gjøres.

1807, 2019

Aktiviser DMARC for å unngå misbruk av din e-postadresse

SPAMMERE og svindlere blir stadig smartere. En vanlig svindelmetode er å sende ut e-postmeldinger som ser ut som kommer fra din e-postadresse. For å unngå dette må du sette opp en DKIM og SPF-record til ditt domene. Dette har vi rutinemessig gjort for våre kunder siden 2016. 

Vi anbefaler nå alle kunder å sette opp en DMARC record til domene. En record i sonefilen som binder sammen DKIM og SPF recorden til et administrerbart system, med en klar policy for hva som skal skje med mail som ikke består DMARC sjekken. Dette vil ikke bare gjøre det vanskelig å sende ut e-postmeldinger som ser ut til å komme fra ditt domene, men øker også sjansene for at dine egne e-postmeldinger når frem til mottakeren uten å bli markert som spam.

Klikk her for mer informasjon om hvordan du setter opp en DMARC record for ditt domene.

 

1607, 2019

DNSSEC kan nå aktiviseres

Navnetjenerne våre støtter nå DNSSEC. En sikkerhetsstandard som beskytter sonefilen til domene mot manipulering av DNS-spørringer ved å legge til et ekstra lag med sikkerhet på den usikrede DNS standarden. Gjør det bl.a. umulig å presentere falske “catchede resultat” fra DNS spørringer.

Alle som har sitt domene hos OnNet kan nå få aktivisert DNSSEC på sitt domenenavn gratis ved å sende en mail til post@onnet.no med “Ønsker DNSSEC til (ditt domenenavn)” i emne feltet. Ved registrering av nye domener blir dette et alternativ som gratis kan aktiviseres når domene bestilles. Vi anbefaler alle som har en nettbutikk, kortbetalingsløsning eller innhenter sensitive data å aktivsere DNSSEC snarest mulig.

Klikk her for mer informasjon om DNSSEC.

Startpunktet.com

Verktøykassa

Tilgjengelighet
E-post
SEO
IP
Webmaster

Din IP-adresse er:
3.235.45.196 ( United States )