SEO ebok

Logg inn på vår KundeWeb. Her finner du en ebok vi har laget i samarbeid med eStudie.no om hvordan du skal gå frem for å søkemotoroptimalisere nettsidene dine for en topp-rangering i Google. E-boken kan du laste ned gratis. 

Indeksering og nettstedkart

For å bli synlig i Google må Google vite om ditt nettsted. Hvis du logger inn på cPanel finner du online verktøy for å registrere domene ditt i Google, sjekke dagens rangering og levere inn et nettstedkart over alle dine nettsider til Google.

Sandbox sjekk

Nye domenenavn blir først satt i “sandbox” av Google. Det vil si “på vent” til de har sjekket hva slags innhold nettstedet har og om nettstedet sprer virus eller malware. 

Når ble nettstedet sist indeksert?

SEO Blacklist sjekk

Hvis domene ikke er i “sandbox” kan det hende at domenet er svartelistet hos Google, Yahoo eller Bing som en kjent spreder av virus eller malware. Dette kan du sjekke ved å klikke på inkene under.

 

Trafikk til nettstedet

Tast inn ditt domene for å sjekke hvilken trafikk data Alexa har registrert på domene.

PageSpeed

Google PageSpeed måler hastigheten til din URL og gir deg råd om hva du kan gjøre for å forbedre hastigheten til nettsidene dine.

Innholdanalyse

KeyWord Density

Google har et ideal på 5% søkeordtetthet (Keyword density). Det betyr at søkeordet kan benyttes 10 ganger i en tekst på 200 ord. Du må her huske på at Google ser all tekst på siden og inkluderer menyer når søkeordtettheten beregnes.

Keyword Density Cloud

Skriv en URL:

Density detaljer

Angi en URL:http://

Ignore words of characters in length or less.Minimum occurrences: Include Meta tag KeywordsInclude Meta tag DescriptionUse our default stop words list

 

Cloaking sjekk

Sjekk om en side blir oppfattet som en “cloaking” side (må unngås). Angi en URL i feltet under.

Backlink bygging

Skriv inn et av dine nøkkelord: