[otw_is sidebar=otw-sidebar-67]

infrastruktur

Norske servere og 1 GB/sec linjer

OnNet sin serverpark er fysisk plassert i Norge, i en serverpark i Oslo som er knyttet direkte til ett av NIX-punktene i Oslo via en 1 GB/sek linje. Dette sikrer deg direkte tilgang til stamnettet i Norge, og høyest mulig rangering i Google hvis målgruppen din er nordmenn i Norge. Dette fordi Google bl.a. vurderer avstanden mellom serveren og dem som søker når de skal avgjøre hvilken rangering din side skal få når noen søker etter den. Utenlandske servere gir dermed lavere rangering enn norske.

Serverpark

Serverparken består av virtuelle servere i en blade-server for å maksimere ressursutnyttelsen og fleksibiliteten. For å kunne tilby våre kunder alle vanlige Internett teknologier har vi båd Linux og Windows baserte serverplattform.

Lokalene

Serverparken er plassert i et FG-godkjent lokale, med ventilasjonsanlegg for å sikre stabil temperatur, nødstrøm aggregat, anti-statiske matter, FG-gokjente låser, CTV-overvåking, sikkerhetsvakt og lignende tiltak du forventer å finne hos et profesjonell hosting selskap.

Brannmur

For å hindre at uvedkommende får tak i dine data er serverparken beskyttet av en multinivå brannmur konfigurasjon; – en node-, nettverk- og server brannmur som alle hackere må passere før de får tilgang til dine tjenester og data. Dette for å gjøre dine data så trygge som mulig.

ClaimAV

Alle servere har installert ClaimAv – verdens mest benyttede anti-virus program for servere – som konstant skanner alle e-postmeldinger og filer som lastes opp til serverne for mulige virus. 

24/7 overvåking

Alle våre systemer, servere, tjenester og IP-adresser blir overvåket 24 timer i døgnet – året rundt. Ikke bare har vi elektroniske overvåkingssystemer installert som overvåker alt elektronisk, men vi har også minst en tekniker som overvåker alle tjenestene manuelt 16 timer i døgnet.

Backup

Alle webhotell inkluderer full backup av alle dine data hver 48 time (filer, databaser og epost). I tillegg lagrer vi en komplett backup for siste uke og en for forrige måned. Skulle du være uheldig å slette noe eller få filene dine infisert med virus e.l. kan du dermed alltid be oss kjøre tilbake siste backup av absolutt alle data du hadde lagret på ditt webhotell. Dette er din beste garanti mot å aldri miste verdigfulle data.

SSL

Alle serverne har installert godkjente SSL sertifikater og all kommunikasjon mellom serverne og mellom serverne og brukerne krever kryptert kommunikasjon over SSL. Logger du inn på ditt kontrollpanel kan du i tillegg installere ditt eget SSL sertifikat på ditt domene for å ytterligere øke sikkerheten mellom deg og ditt nettsted.

Domene

Alle domener er beskyttet av en “Registrar-Lock” med “AuthCode” for å gjøre det umulig for andre å stjele domene.

99,9% oppetidsgaranti, regnet per kvartal

Som et resultat av våre gode overvåking- og sikkerhetsrutiner kan vi gi alle våre kunder en oppetidsgaranti på 99,9%, regnet per kvartal. Det vil si at vi garanterer at serverne og tjenestene serverne leverer skal virke og være tilgjengelig i minst 99,9% av tiden.