Automatisk installasjon av programmene du trenger!

Softaculous Auto Installer er et script program som gjør det mulig for deg å installere de mest populære åpen kildekode programmene, f.eks. WordPress, Joomla, Drupal og Magento,  med et museklikk. Programmet inngår som en del av cPanel, kontrollpanelet for ditt webhotell, og krever ingen fohåndskunnskaper om hvordan du installerer eller setter dem opp programmer. Alle programmene kan du gratis installere så lenge du har et webhotell hos oss.

Hva er en Auto Installer?

En Auto Installer er et script (program) som automatisk installerer det programmet du velger fra en liste av programmer. Det eneste du trenger å gjøre er å velge hvilket program du ønsker å installere, før du klikker “installer” for å installere det. Resten gjør Softaculous for deg. Enklere kan det ikke gjøres.

Hva er åpen kildekode (open source)?

Alle programmene i programvarepakken er åpen kildekode programmer. Åpen kildekode, eller “open source” på engelsk, er et program du kan laste ned og installere gratis uten å måtte kjøpe en lisens til programmet. De fleste populære publiseringsløsningene på Internett idag er åpen kildekode programmer. WordPress, Drupal, eCommerce og Joomla! er eksempler på slike åpen kildekode programmer.

Hvilken programmer inngår i Softaculous?

Programmene i Softaculous pakken strekker seg alt i fra publiseringsløsninger, fotoalbum, blogger og forums, til CMS systemer og nettbutikker. Eksempler programmer som inngår er WordPress, Joomla!, Drupal og OS Commerce. Klikk her for en full oversikt over hvilke åpen kildekode programmer som inngår i deres programvara pakke.

programmer i sofaculous

Hvor finner jeg Softaculous Auto Intaller?

Softaculous Auto Installer finner du ved å logge på cPanel (kontrollpanelet til ditt webhotell). Etter innlogging finner du et ikon som heter Softaculous App. Installer. Ved å klikke på dette ikonet finner du programmene i Softaculous pakken.

Nederst på siden til cPanel finner du i tillegg noen av deres utvalgte programmer og progravare kategorier for å gjøre det enklest mulig for deg å finne og installere det programmet du er på utkikk etter.