SSL sertifikat

SSL sertifikat2018-06-09T16:57:47+00:00

Gratis SSL følger med alle Linux webhotell

Kjøper du et Linux webhotell følger det med et gratis SSL sertifikat, utstedt av cPanel. Dette sertifikatet dekker normalt behovet du har for å sikre tjenestene du benytter, men de gir ikke samme tilliten som domene autoriserte SSL gir. Domene autoriserte SSL kan du bestille via denne siden.

Hva er SSL?

SSL er en forkortelse for “Secure Socket Layer” og er et sikkerhetssertifikat som krypterer alle signalene som sendes mellom en server og en klient, f.eks. en PC, Mac eller mobiltelefon.

ssl-works

Les vår introduksjon til SSL hvis du er usikker på hva et SSL sertifikat er og hvorfor du treger det.

SSLUlike typer SSL sertifikat

Det finnes mange ulike typer SSL-sertifikat. OnNet har valg å satse på de som gir mest igjen i forhold til prisen. Vi tilbyr kun domene validering – ikke validering av firmainformasjonen eller annen utvidet validering. Alle sertifikatene har 256/128 bit kryptering med bruk av SHA-256 algoritmen. Den mest brukte og sikreste standarden idag.

Vi tilbyr idag følgende typer SSL-sertifikat som leveres ferdig installert på ditt webhotell (nettsted, e-post og FTP kommunikasjon):

  • Singel domain – ett SSL sertifikat som gjelder for ett enkelt domene. Siker både med og uten www. Dvs. dittdomene.no og www.dittdomene.no. Kan ikke brukes på sub-domener.
  • WildCare SSL – ett SSL sertfikat som gjelder sikrer alle varianter av ett domene. Ikke bare dittdomene.no og www.dittdomene.no, men også alle andre sub-domener. F.eks. mail.dittdomene.no og webmail.dittdomene.no.
  • Multi domain SSL – ett SSL sertifikat som gjelder for flere domener. Sikrer både dittdomene.no og www.dittdomene.no, men ingen sub-domener.

Du må ha et webhotell hos OnNet

SSL sertifikatene OnNet tilbyr forutsetter at domene og nettstedet ditt ligger hos OnNet. Det vil si at du har et webhotell hos OnNet.  

Prisene våre inkluderer installasjon av sertifikatet på ditt webhotell, slik at du ikke selv trenger å gjøre noe for å få det til å virke.

SSL sertifikat og priser

Under finner du våre SSL sertifikater. Klikk på det sertifikatet du ønsker nærmere informasjon om.

SSL sertifikatSSL-typeKrypteringAlgorithmGarantiVeil. prisVår pris
GGSSL Domain SSLSingel domene256-bitSHA-256$ 200.000Kr. 314/årKr. 198/år
Comodo PositiveSSL WildcardWildcard domene256-bitSHA-256$ 10.000Kr. 1.199/årKr. 690/år
Comodo PositiveSSL Multi-Domain3 domener256-bitSHA-256$ 10.000Kr. 1.180/år Kr. 298/år