WordPress webhotell med cPanel (kr.99/år)


Bestiller du et Linux webhotell fra OnNet har du samtidig et WordPress webhotell. Med WordPress webhotell menes:

En webserver hvor WordPress kan aktiviseres gratis gjennom webhotellet sitt kontrollpanel og hvor hele serveren er optimalisert for å kjøre WordPress på en perfekt måte.!

 

WordPress er “Verdens mest brukte publiseringsløsning”

WordPressDet estimeres at minst 1 av 4 nettsteder i verden idag er laget i WordPress. Dette gjør WordPress til verdens mest brukte programvare for å lage og vedlikeholde nettsteder. 

Årsaken til populariteten skyldes at programvaren er 100% gratis siden den bygger på en åpen kildekode og fordi den har et hav av utviklingsmuligheter.

Hvordan virker WordPress?

Ingenting installeres på din maskin. Alt kjører på serveren til nettsidene dine. Du logger deg kun på en webbasert administrasjonside for å endre og oppdatere nettsidene dine. Alt er skrevet i PHP og alle sider o.l. lagres i en MySQL database.

Hvorfor WordPress?

WordPress gir deg en stabil og sikker hjemmeside- og blogg plattform, med et hav av tilpasningsmuligheter. Du blir ikke låst av en masse begrensninger. Du finner alltid ett tillegg for å utvide WordPress med akkurat den funksjonaliteten du er på utkikk etter. De fleste av disse tilleggene er også gratis.

Webdesignet kan du selv velge fra 1000-vis av gratis maler eller kjøpte maler (themes) som du har tilgang til via kontrollpanelet til WordPress eller du kan lage det selv fra grunnen av.

Klikk her for å se hvor enkelt det er å finne og installere et themes og plug-ins til ditt nettsted, eller se YouTube videoen under som viser hvordan du lager et WordPress nettsted fra start til end.

Klikk på Fantastico ikonet for å installere WordPress

WordPress inngår som en del av programvarepakken Fantastico som følger med våre Linux webhotell. Klikk på Fantastico ikonet etter innlogging til kontrollpanelet (cPanel) og søk etter “WordPress” for å installere WordPress med et museklikk.

Videoen under viser det gamle cPanel og Fantastico grensesnittet og det nye som idag brukes, men fremgangsmåten er fortsatt prinsipielt likt.

WordPress og søkemotoroptimaliserte servere

WordPress er OnNet sin utviklingsplattform. Våre servere er derfor optimalisert for å kjøre WordPress. I tillegg er de søkemotoroptimaliserte for å sikre deg en optimal plassering i Google sine søkeresultater. Det skal ihvertfall ikke være servernes skyld at du ikke får en førstesideplassering i søkeresultatene.

Bruksanvisninger

Går til WordOnNet for å lese dokumentasjonen du trenger for å ta i bruk WordPress og de tilleggene vi kan anbefale at du installerer som en del av ditt nettsted for å sikre, søkemotoroptimalisere og tilføre nettstedet ditt de vanligste funksjonene.

WordPress supportavtale

Hvis du har et nettsted utviklet i WordPress kan du tegne en egen WordPress supportavtale til nettstedet ditt hvis du har et webhotell hos OnNet.

En WordPress supportavtale gir deg ubegrenset tilgang til OnNet sine WordPress teknikere, utviklere og designer, både på telefon og e-post. Til dem kan du stille alle de spørsmål og utfordringer du har med ditt nettsted, og de vil prøve å gi deg de rådene og tipsene du trenger for å løse dem.

Telefonsupporten er tilgjengelig mandag-fredag mellom kl. 08:00 – 15:00, mens e-postsupporten er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Disse forespørslene besvares innen 12 timer.

En WordPress supportavtale koster kr. 498/år og gjelder for ett domene og nettsted.

WordPress supportavtalen kan du tegne samtidig som du bestiller ditt Linux webhotell eller du kan fylle ut skjemaet under hvis du allerede er en eksisterende kunde.

support

Bestill en WordPress supportavtale

Hvilket domene bestilles supportavtalen til?

Jeg bestiller herved en WordPress supportavtale til kr. 498/år til ovennevnte domene.

Ditt navn

E-post

Passord til KundeWeb