Linux og Windows webhotell – fra Kr. 99/år


Hva er et webhotell?

webhotell

Et webhotell er en pakke som inneholder lagringsplassen og de tjenestene du trenger for å kunne legge ut egne nettsider og e-postkontoer. I praksis er et webhotell en samling server tjenester som erstatter behovet for egne servere. Et webhotell består normalt av to DNS-servere, en web-, ftp-, mySQL og en mail-server, slik som vist i illustrasjonen under. Tjenestene setter du selv opp og styrer gjennom et kontrollpanel som følger med webhotellet. 

webhotell-server-tjenester

Prisen starter på kr. 99/år.

Velg mellom et Linux webhotell eller Windows webhotell. Forskjellen er bare hvilket operativsystem og teknologier serveren er satt opp med. Prisen starter fra kr. 99/år. 

Linux plattformen er med en markedsandel på over 60% den dominerende webplattformen på Internett. Her kan du kjøre alle teknologier, bortsett fra ASP.NET, MS Access og MS SQL som krever et Windows webhotell.

Hvorfor velge Linux webhotell?

Linux webhotell pakkerÅrsaken til at anbefaler Linux webhotell til alle som ikke har laget sidene sine i ASP.NET skyldes at Linux er mer stabil, fleksibel, skalerbar og har en høyere ytelse enn Windows plattformen.

Valg av serverplattform har ingenting å si for om du bruker Windows lokalt på din egen maskin eller ikke. Linux støtter alle Mac, Windows, iOS og Android enheter.

Klikk på Webhotell guiden under for å lære mer om hva et webhotell er og forskjellen mellom dem.

Webhotell guiden

Linux og Windows webhotell

linux-windowsSiden 1997 har vi tilbydd både Linux webhotell  og Windows webhotell for å kunne dekke alle behov du måtte ha. Klikk på en av linkene under for nærmere info om våre webhotell:

Norske servere og infrastruktur

norgeServerparken er lokalisert i Oslo og knyttet direkte til NIX-punktet i Norge via en 1 GB/sek linje. Dette sørger for raske linjer for alle i Norge, at ingen data går utenfor landets grenser og en optimal lokal indeksering i Google.

Infrastruktur

Bestill webhotell

Registrer domene og bestill webhotell

Benytt dette valget hvis du idag ikke har et domene du ønsker å knytte til webhotellet.

Flytt domene og bestill webhotell

Benytt dette valget hvis du har et domene hos en annen leverandør som du ønsker å flytte til OnNet og knytte til et webhotell

Gratis e-bøker

Alle som bestiller et domene eller webhotell får tilgang til 3 svært nyttige e-bøker som vi har utviklet i samarbeid med e-læringsportalen eStudie.no. Ved å logge deg inn på vår KundeWeb kan du laste ned:

  • Hvordan utvikle lønnsomme nettsider?
  • Hvordan implementere en lønnsom nettbutikk i eksisterende nettsted?
  • Hvordan søkemotoroptimalisere nettsidene?