Linux og Windows webhotell – fra Kr. 99/år


Hva er et webhotell?

webhotell

Et webhotell er en pakke som inneholder lagringsplassen og de tjenestene du trenger for å kunne legge ut egne nettsider og e-postkontoer. I praksis er et webhotell en samling server tjenester som erstatter behovet for egne servere. Et webhotell består normalt av to DNS-servere, en web-, ftp-, mySQL og en mail-server, slik som vist i illustrasjonen under. Tjenestene setter du selv opp og styrer gjennom et kontrollpanel som følger med webhotellet. 

webhotell-server-tjenester

 

Prisen starter på kr. 99/år.

Vi tilbyr både  Linux webhotell og Windows webhotell, hvor forskjellen er hvilket operativsystem og teknologier serveren bygger på. Prisen er imidlertid den samme. Den starter fra kr. 99/år. 

Linux plattformen er idag den dominerende, med en markedsandel på over 60%. På Linux kan du kjøre alle teknologier, bortsett fra ASP.NET, MS Access og MS SQL som er patenterte Microsoft teknologier. Disse teknologiene krever et Windows webhotell.

Hvorfor velge Linux webhotell?

Linux webhotell pakkerVi anbefaler alle som ikke har laget sidene sine i ASP.NET/MS SQL å velge et Linux webhotell. Dette fordi Linux er mer stabilt, fleksibelt, skalerbart og har generelt høyere ytelse enn Windows plattformen. Linux plattformen gir generelt mer igjen for pengene enn Windows plattformen. Valg av serverplattform har ingenting å si for om du bruker Windows lokalt på din egen maskin eller ikke.

Klikk på Webhotell guiden under for å lære mer om hva et webhotell er og forskjellen mellom dem.

Linux og Windows webhotell

linux-windowsVi tilbyr både Linux webhotell  og Windows webhotell for å kunne dekke alle behov du måtte ha.

Begge plattformene har vi driftet side om side siden 1997. Noe som gjør oss til en av landets eldste domene og hosting leverandører, med 20 års jubileum i år.

Klikk på en av linkene under for å lese om våre Linux- og Windows webhotell:

Linux webhotell

Windows webhotell

Norske servere og infrastruktur

norgeServerparken er lokalisert i Oslo og knyttet direkte til NIX-punktet via en 1 GB/sek linje. Dette for å sørge for ingen data går utenfor landets grenser når norske borgere besøker sidene. Samtidig som dette sikrer god hastighet i Norge og god lokal indeksering i Google. 

Bestill webhotell

Registrer domene og bestill webhotell

Benytt dette valget hvis du idag ikke har et domene du ønsker å knytte til webhotellet.

Flytt domene og bestill webhotell

Benytt dette valget hvis du har et domene hos en annen leverandør som du ønsker å flytte til OnNet og knytte til et webhotell

Gratis e-bøker

Alle som bestiller et domene eller webhotell får tilgang til 3 svært nyttige e-bøker som vi har utviklet i samarbeid med e-læringsportalen eStudie.no. Ved å logge deg inn på vår KundeWeb kan du laste ned:

  • Hvordan utvikle lønnsomme nettsider?
  • Hvordan implementere en lønnsom nettbutikk i eksisterende nettsted?
  • Hvordan søkemotoroptimalisere nettsidene?