Linux og Windows webhotell – fra Kr. 99/år


Hva er et webhotell?

webhotell

Et webhotell er en pakke som inneholder lagringsplassen og de tjenestene du trenger for å kunne legge ut egne nettsider og e-postkontoer, slik at du selv ikke trenger å gå til anskaffelse av en egen server for å gjøre dette. Tjenestene setter du selv opp og styrer gjennom et kontrollpanel som du logger deg inn på via din nettleser. 

Prisen starter på kr. 99/år.

Det finnes i utgangspunktet to typer webhotell; Linux webhotell og Windows webhotell hvor forskjellen er hvilket operativsystem og teknologier serveren bygger på. Idag er Linux plattformen den dominerende, med en markedsandel på over 60%.

På Linux kan du kjøre alle teknologier, bortsett fra ASP.NET, MS Access og MS SQL som er patenterte Microsoft teknologier. Disse teknologiene krever et Windows webhotell.

Linux webhotell pakkerLinux er imidlertid langt mer stabilt, fleksibelt, skalerbart og har generelt høyere ytelse enn Windows plattformen. Vi anbefaler derfor alle som ikke er avhengig av disse teknologiene å velge et Linux webhotell, som utvilsomt gir deg mest igjen for pengene.

Klikk på Webhotell guiden under for å lære mer om hva et webhotell er og forskjellen mellom dem.

Linux og Windows webhotell

OnNet tilbyr både Linux webhotell  og Windows webhotell for å kunne dekke absolutt alle behov du måtte ha.

Disse to plattformene har vi driftet side om side siden 1998. Noe som gjør oss til en av landets eldste hosting leverandører og er din garanti for at vi har kompetansen og erfaringen du trenger tilgang til for å lykkes med din Internett satsing. Klikk på en av linkene under for å lese om våre Linux- og Windows webhotell:

Linux webhotell

Windows webhotell

Bestill webhotell

Registrer domene og bestill webhotell

Benytt dette valget hvis du idag ikke har et domene du ønsker å knytte til webhotellet.

Flytt domene og bestill webhotell

Benytt dette valget hvis du har et domene hos en annen leverandør som du ønsker å flytte til OnNet og knytte til et webhotell

Gratis e-bøker

Alle som bestiller et domene eller webhotell får tilgang til 3 svært nyttige e-bøker som vi har utviklet i samarbeid med e-læringsportalen eStudie.no. Ved å logge deg inn på vår KundeWeb kan du laste ned:

  • Hvordan utvikle lønnsomme nettsider?
  • Hvordan implementere en lønnsom nettbutikk i eksisterende nettsted?
  • Hvordan søkemotoroptimalisere nettsidene?