Har du et WordPress nettsted allerede og lurer på hvor du skal gå for å holde deg oppdatert om hva som skjer i WordPress verden eller trenger noen praktisk råd og tips omkring hvordan du skal komme videre i utviklingen av ditt nettsted? I såfall er du ikke alene. De fleste av oss lurer før eller senere på akkurat dette. 

For å hjelpe deg litt på veien mot å finne dine foretrukne nyhetskilder for WordPress har vi skrevet denne artikkelen som tar for seg noen av de mest brukte nyhetskildene for WordPress.

WordPress.org

WordPress.org-bloggen er mindre blogg og mer en serie innlegg som kunngjør detaljer om WordPress-kjerneoppdateringer. Det er også månedlige høydepunktinnlegg som beskriver de største nyhetene på WordPress. Søker du etter et gratis tema eller plug-ins som kan løse et problem du har er WordPress.org stedet å starte.

WPBeginner

WP Beginner

WP Beginner er en av de lederne nettstedene når vi snakker om WordPress-opplæring. Stedet du går hvis du er usikker på hvordan du gjør ting.

WP Shout

WP Shout er et sted webutviklere går for å få WordPress opplæringsprogrammer av høy kvalitet. Nyhetsseksjonen inkluderer noen utvalgte WordPress-historier fra hele nettet. Hvert samlet innlegg kommer med en personlig introduksjon fra WPShout for å øke artiklenes verdi.

WordPress Tavern

WordPress Tavern er en populær WordPress-blogg og nyhetskilde, med en dedikert seksjon for nyheter. Her finner du info om det meste som skjer med dagens WordPress verktøy.

WP FeedBack

WP FeedBack er en plattform fylt med lokalsamfunn hvor du kan få live tilbakemelding på ditt nettsted profesjonelle gratis! Mange bruker nettstedet for å forbedre sine ferdigheter, utvide virksomheten og bli en del av et fellesskap med likesinnede WordPress interesserte.

Ma.tt

Matt Mullenweg, grunnleggeren av WordPress, har en blogg hvor han deler sin innsikt om hva som skjer med WordPress bak kulissene, sammen med sine egne personlige tanker om alle slags ting.  Siden han kjenner WordPress bedre enn noen annen, kan du være trygg på at nyhetene han deler er svært verdifulle.

Word of WordPress

World of WordPress er et nettsted som har samlet WordPress-nyheter fra hele nettet på ett sted og nettstedet er på flere språk.