Kort om OnNet AS

Kort om OnNet AS2018-08-25T15:11:26+00:00

“We get and keep you OnNet”

OnNet AS  er et fullservice webbyrå og hostingselskap for små- og mellomstore virksomheter, med hovedkontor i Oslo. 

Selskapet ble etablert i 1997 under navnet Web Trade Norway AS, men skiftet navn i 2003 til OnNet AS. Dette gjør oss ikke bare Norges rimeligste, men også til en av Norges eldste leverandører av:

  • domene
  • webhotell tjenester
  • epost og anti-spam tjenester
  • skreddersydde nettsider
  • nettbutikker
  • e-postmarkedsføring

Nøkkelpersoner i OnNet AS

Forretningside

Vårt slagord forteller hva vi gjør og hva vi lover våre kunder:

We get and keep you … on net”

Dette gjør vi gjennom vår leveregel:

“Kun en fornøyd kunde  er en god kunde!”

OnNet sin forretningside og virksomhetsfelt er:

“Skape fornøyde kunder gjennom rådgivning, utvikling og drift av Internett løsninger for det Skandinaviske SMB markedet”

Visjon & misjon

Vår visjon og misjon er:

“Å få og holde våre kunder på nett med alle de tjenestene de trenger, til lavest mulig kostnad“

Vi har derfor valgt OnNet som vårt firmanavn og identitet.

Konkurransefortrinn

OnNet sitt største konkurransefortrinn er vår tverrfaglige kompetanse, i kombinasjon med vår lange erfaring innen vårt virksomhetsområde. Et kompetanse- og erfaringsgrunnlag vi stiller til rådighet for våre kunder. At vi samtidig er vi et ryddig selskap med solid økonomi og 20 års fartstid anser vi også som en styrke for deg.

Les mer om våre unike konkurransefortrinn under.

Hvorfor velge OnNet som leverandør?

For å skryte litt av oss selv. Her følger en liste over hvorfor vi selv mener du bør velge OnNet som din leverandør av Internett tjenester.

Norges rimeligste leverandør

OnNet er i dag Norges rimeligste leverandør, også kalt registrar, av .no domener. Noe som betyr at jo flere domener du har hos oss, jo mer sparer du ved å velge OnNet som din domene leverandør.

Domene utgjør imidlertid den miste kostnaden ved å etablere virksomheten på nett. Viktigere er webhotell kostnadene og kostnadene knyttet til virksomhetens nettsted og nettbutikk. Vi er derfor ikke bare Norges rimeligste domene leverandør, men også en av de rimeligste leverandøren av webhotell, hvis du ser på hva du får igjen for pengene. Det vi si nytteverdien av totalkostnaden du må betale for å få utviklet og driftet ditt nettsted, med eller uten nettbutikk.

Et fullservice webbyrå

Mens våre konkurrenter enten er rendyrkede hosting selskaper eller webbyråer, finner du her alle tjenestene du trenger samlet under ett tak.

Foruten å levere domene, webhotell og e-posttjenester, leverer vi skreddersydde hjemmesider med eller uten en nettbutikk, som er søkemotoroptimalisert for en Topp10 rangering i søkeresultatene til søkemotorene på utvalgte søkeord. Sidene integrerer vi med virksomhetens Facebook sider eller vi utvikler dem for deg. Vi tilbyr deg løsninger epostmarkedsføring for å integrere det også som en del av markedsførings miks. Mangler virksomheten en egen logo, utvikler vi også dette. 

Støtte for alle kjente teknologier

Et annet kjennetegn ved våre tilbud, er at de har støtte for alle vanlige Internett teknologier. Våre Windows webhotell f.eks. dekker behovet til alle som har behov for Microsoft sine teknologier – ASP, ASP.NET og MS SQL, mens våre Linux webhotell dekker alle andre vanlige teknologier (HTML, PHP, CGI/Perl, MySQL m.fl.). Du blir dermed ikke låst til en plattform når du velger OnNet som din Internett leverandør. Her har du frihet til å velge den plattformen som passer dine behov og utfordringer best, og skulle behovet endre seg underveis er det bare å bytte plattform kostnadsfritt.

Full kontroll over egne tjenester

En av årsakene til at OnNet kan være så rimelige skyldes at tjenestene våre bygger på “selvbetjening prinsippet”. Ved å logge deg inn på ditt kontrollpanel kan du styre og administrere alle tjenestene OnNet leverer, uten innblanding av oss på noen som helst måte.

En av Norges eldste leverandører

Siden vi har vært en domene og webhotell leverandør, og et webbyrå som har spesialisert seg på å utvikle nettsteder, nettbutikker og e-postmarkedsføringløsninger for norske selskaper siden 1998, er vi ikke bare Norges rimeligste men også en av landets eldste leverandører av slike tjenester.

Et erfaringsgrunnlag som kommer deg til gode i form av raske, stabile, sikre og fleksible løsninger til en rimeligst mulig pris.

Unik tverrfaglig kompetanse

Vårt brede utvalg av tjenester og lange fartstid innenfor disse områdene, har gitt oss en unik tverrfaglig kompetanse vi prøver å overføre til deg som kunde i arbeidet vi gjør for deg og gjennom tjenestene vi tilbyr deg.

Vi mener selv å skille oss ut fra våre konkurrenter ved at vi har et helhetlig syn på markedskommunikasjon og at vi er i stand til å heve oss over de ulike fagområdene som inngår i vårt virksomhetsfelt, og se mulighetene disse gir deg som kunde.

Vi behersker ikke bare den “nye digitale” økonomien, men vi har også et unikt erfaringsgrunnlag fra den “tradisjonelle økonomien”. Noe vi mener er viktig for å kunne forstå utfordringene tradisjonelle bedrifter står ovenfor i disse tider hvor stadig større deler av verdikjeden og kjøpsadferden blir digitalisert.

Et kompetansesenter for deg og dine ansatte

OnNet ønsker ikke bare å vær en leverandør av raske, stabile, sikre og fleksible løsninger for nettkommunikasjon, e-handel og epostmarkedsføring. Vi ønsker også å være et kompetansesenter og en samarbeidspartner som hjelper deg å se mulighetene virksomheten har til å skape konkurransefortrinn og økt lønnsomhet for din virksomhet gjennom å utnytte de mulighetene som finnes innen moderne IKT (Informasjon – Kommunikasjon – Teknologi).