Fullservice webbyrå og hosting selskap med over 21 års erfaring (1997-2018)

“We get and keep you …. On Net !”

OnNet AS  er et fullservice webbyrå og hostingselskap for små- og mellomstore virksomheter, med hovedkontor i Oslo. 

Selskapet ble etablert i 1998 under navnet Web Trade Norway AS, men skiftet navn i 2003 til OnNet AS. Dette gjør oss ikke bare Norges rimeligste, men også til en av Norges eldste leverandør av:

  • domene
  • webhotell og e-posttjenester
  • skreddersydde nettsider
  • nettbutikker

Dette har gitt oss en unik tverrfaglig kompetanse som kommer våre kunder til gode i form av de løsningene vi gir dem på sine problemer.

Nøkkelpersoner i OnNet AS

Forretningside

Vårt slagord forteller hva vi gjør og hva vi lover våre kunder:

We get and keep you … on net”

Dette gjør vi gjennom vår leveregel:

“Kun en fornøyd kunde  er en god kunde!”

OnNet sin forretningside og virksomhetsfelt er:

“Skape fornøyde kunder gjennom rådgivning, utvikling og drift av Internett løsninger for det Skandinaviske SMB markedet”

Visjon & misjon

Vår visjon og misjon er:

“Å få og holde våre kunder på nett med alle de tjenestene de trenger, til lavest mulig kostnad“

Vi har derfor valgt OnNet som vårt firmanavn og identitet.

Konkurransefortrinn

OnNet sitt største konkurransefortrinn er vår tverrfaglige kompetanse, i kombinasjon med over 20 års erfaring innen vårt virksomhetsområde. Et kompetanse- og erfaringsgrunnlag vi stiller til rådighet for våre kunder. 

Norges rimeligste leverandør

OnNet er i dag Norges rimeligste leverandør av .no domener. Noe som betyr at jo flere domener du har hos oss, jo mer sparer du ved å velge oss som din domene leverandør.

Domene utgjør imidlertid den miste kostnaden ved å etablere virksomheten på nett. Viktigere er webhotell kostnadene og kostnadene knyttet til virksomhetens nettsted og nettbutikk. Vi er derfor ikke bare Norges rimeligste domene leverandør, men også en av de rimeligste leverandøren av webhotell og nettsider, hvis du ser på hva du får igjen for pengene. 

Fullservice webbyrå

Mens våre konkurrenter enten er rendyrkede hosting selskaper eller webbyråer, finner du her alle tjenestene du trenger samlet under ett tak.

Foruten å levere domene, webhotell og e-posttjenester, leverer vi skreddersydde hjemmesider med eller uten en nettbutikk, som er søkemotoroptimalisert for en Topp10 rangering i søkeresultatene til søkemotorene på utvalgte søkeord. Sidene integrerer vi med virksomhetens Facebook sider eller vi utvikler dem for deg. Mangler du en egen logo, utvikler vi den også. 

Støtter alle kjente teknologier

Våre webhotell støtter alle vanlige Internett teknologier. Vi tilbyr derfor både Linux og Windows baserte webhotell. Våre Windows webhotell dekker behovet til alle som har behov for Microsoft sine teknologier – ASP, ASP.NET og MS SQL, mens våre Linux webhotell dekker alle andre vanlige teknologier (HTML, PHP, CGI/Perl, MySQL m.fl.). Du blir dermed ikke låst til en plattform når du velger OnNet som din Internett leverandør. Her har du frihet til å velge den plattformen som passer dine behov og utfordringer best, og skulle behovet endre seg underveis er det bare å bytte plattform kostnadsfritt.

Full kontroll over egne tjenester

En av årsakene til at vi kan være så rimelige skyldes at tjenestene våre bygger på “selvbetjening prinsippet”. Ved å logge deg inn på ditt kontrollpanel kan du styre og administrere alle tjenestene vi leverer, uten innblanding av oss på noen som helst måte.

En av Norges eldste leverandører

Siden vi har vært en domene og webhotell leverandør, og et webbyrå som har spesialisert seg på å utvikle nettsteder og nettbutikker for norske selskaper siden 1998, er vi ikke bare Norges rimeligste men også en av landets eldste leverandører av slike tjenester.

Et erfaringsgrunnlag som kommer deg til gode i form av raske, stabile, sikre og fleksible løsninger til en rimeligst mulig pris.

Unik tverrfaglig kompetanse

Vårt brede utvalg av tjenester og lange fartstid innenfor disse områdene, har gitt oss en unik tverrfaglig kompetanse vi prøver å overføre til deg som kunde i arbeidet vi gjør for deg og gjennom tjenestene vi tilbyr deg.

Vi mener selv å skille oss ut fra våre konkurrenter ved at vi har et helhetlig syn på markedskommunikasjon og at vi er i stand til å heve oss over de ulike fagområdene som inngår i vårt virksomhetsfelt, og se mulighetene disse gir deg som kunde.

Vi behersker ikke bare den “nye digitale” økonomien, men vi har også et unikt erfaringsgrunnlag fra den “tradisjonelle økonomien”. Noe vi mener er viktig for å kunne forstå utfordringene tradisjonelle bedrifter står ovenfor i disse tider hvor stadig større deler av verdikjeden og kjøpsadferden blir digitalisert.

Et kompetansesenter

OnNet ønsker ikke bare å vær en leverandør av raske, stabile, sikre og fleksible løsninger for nettkommunikasjon, e-handel og epostmarkedsføring. Vi ønsker også å være et kompetansesenter og en samarbeidspartner som hjelper deg å se mulighetene virksomheten har til å skape konkurransefortrinn og økt lønnsomhet for din virksomhet gjennom å utnytte de mulighetene som finnes innen moderne IKT (Informasjon – Kommunikasjon – Teknologi).