WordPress webhotell (kr.99/år)

WordPress webhotell (kr.99/år)2018-12-09T23:24:43+00:00

WordPress webhotell

 

WordPress er “Verdens mest brukte publiseringsløsning”

Det estimeres at minst 1 av 4 nettsteder i verden idag er laget i WordPress. Dette gjør WordPress til verdens mest brukte programvare for å lage og vedlikeholde nettsteder. 

Årsaken til populariteten skyldes at programvaren er 100% gratis (åpen kildekode), er enkel å bruke og fordi den har et hav av utviklingsmuligheter.

WordPress inngår som en del av alle våre webhotell.

WordPress webhotell

Bestiller du et webhotell fra OnNet får du automatisk et WordPress webhotell. Med WordPress webhotell menes:

En webserver hvor WordPress kan aktiviseres gratis gjennom kontrollpanelet til webhotellet og hvor hele serveren er optimalisert for å kjøre WordPress på en perfekt måte!

Hvorfor WordPress?

Ingenting installeres på din maskin. Alt kjører på serveren til nettsidene dine. Du logger deg kun på en webbasert administrasjonside for å endre og oppdatere nettsidene dine. Alt er skrevet i PHP og alle sider o.l. lagres i en MySQL database.

WordPress gir deg en stabil og sikker hjemmeside- og blogg plattform, med et hav av tilpasningsmuligheter. Du blir ikke låst av en masse begrensninger. Du finner alltid ett tillegg for å utvide WordPress med akkurat den funksjonaliteten du er på utkikk etter. De fleste av disse tilleggene er også gratis.

Webdesignet kan du selv velge fra 1000-vis av gratis maler eller kjøpte maler (themes) som du har tilgang til via kontrollpanelet til WordPress eller du kan lage det selv fra grunnen av.

1 klikk installasjon av WordPress

WordPress installerer du med ett museklikk fra kontrollpanelet som følger med webhotellet ditt. Har du et Linux webhotell har du også WordPress inkludert i programvarepakken Fantastico som følger med våre Linux webhotell. Klikk på Fantastico ikonet etter innlogging til kontrollpanelet (cPanel) og søk etter “WordPress” for å installere WordPress med et museklikk.

WordPress og søkemotoroptimaliserte servere

WordPress er OnNet sin utviklingsplattform. Våre servere er derfor optimalisert for å kjøre WordPress. I tillegg er de søkemotoroptimaliserte for å sikre deg en optimal plassering i Google sine søkeresultater. Det skal ihvertfall ikke være servernes skyld at du ikke får en førstesideplassering i søkeresultatene.

Bruksanvisninger

Går til WordOnNet for å lese dokumentasjonen du trenger for å ta i bruk WordPress og de tilleggene vi kan anbefale at du installerer som en del av ditt nettsted for å sikre, søkemotoroptimalisere og tilføre nettstedet ditt de vanligste funksjonene.

WordOnNet – alt du trenger til ditt WordPress nettsted   Bestill webhotell

WordPress webhotell

 

WordPress Supportavtale

Hvis du har et nettsted utviklet i WordPress kan du tegne en supportavtale til nettstedet ditt hvis det ligger hos OnNet. 

Kun kr. 298/år

supportEn WordPress supportavtale gir deg ubegrenset tilgang til OnNet sine WordPress teknikere, utviklere og designer, både på telefon og e-post. Til dem kan du stille alle de spørsmål og utfordringer du har med ditt nettsted, og de vil prøve å gi deg de rådene og tipsene du trenger for å løse dem.

Telefonsupporten er tilgjengelig mandag-fredag mellom kl. 08:00 – 15:00, mens e-postsupporten er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Disse forespørslene besvares innen 12 timer.

En WordPress supportavtale koster kr. 298/år og gjelder for ett domene og nettsted.

WordPress supportavtalen kan du tegne samtidig som du bestiller ditt webhotell eller du kan fylle ut skjemaet under hvis du allerede er en eksisterende kunde.

Bestill  WordPress supportavtale

Hvilket domene bestilles supportavtalen til?

Jeg bestiller herved en WordPress supportavtale til kr. 298/år til ovennevnte domene.

Ditt navn

E-post

Passord til KundeWeb