WordPress webhotell (kr.99/år)

WordPress webhotell (kr.99/år)2018-06-17T17:05:41+00:00

Bestiller du et webhotell fra OnNet får du automatisk et WordPress webhotell. Med WordPress webhotell menes:

En webserver hvor WordPress kan aktiviseres gratis gjennom webhotellet sitt kontrollpanel og hvor hele serveren er optimalisert for å kjøre WordPress på en perfekt måte.!

WordPress er “Verdens mest brukte publiseringsløsning”

WordPress

Det estimeres at minst 1 av 4 nettsteder i verden idag er laget i WordPress. Dette gjør WordPress til verdens mest brukte programvare for å lage og vedlikeholde nettsteder. 

Årsaken til populariteten skyldes at programvaren er 100% gratis siden den bygger på en åpen kildekode og fordi den har et hav av utviklingsmuligheter.

Hvordan virker WordPress?

Ingenting installeres på din maskin. Alt kjører på serveren til nettsidene dine. Du logger deg kun på en webbasert administrasjonside for å endre og oppdatere nettsidene dine. Alt er skrevet i PHP og alle sider o.l. lagres i en MySQL database.

Hvorfor WordPress?

WordPress gir deg en stabil og sikker hjemmeside- og blogg plattform, med et hav av tilpasningsmuligheter. Du blir ikke låst av en masse begrensninger. Du finner alltid ett tillegg for å utvide WordPress med akkurat den funksjonaliteten du er på utkikk etter. De fleste av disse tilleggene er også gratis.

Webdesignet kan du selv velge fra 1000-vis av gratis maler eller kjøpte maler (themes) som du har tilgang til via kontrollpanelet til WordPress eller du kan lage det selv fra grunnen av.

Se YouTube videoen under som viser hvordan du lager et WordPress nettsted fra start til slutt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Personvernerklæring.
I Accept

1 klikk installasjon av WordPress

Allle våre webhotell har WordPress forhåndsinstallert. Med det menes at du kan installere det via ett museklikk fra kontrollpanelet til ditt webhotell. Såvel våre Linux og Windows webhotell inkluderer en WordPress manager med et ikon i kontrollpanelet du kan klikke på for å installere WordPress til ditt domene.

Har du et Linux webhotell har du også WordPress inkludert i programvarepakken Fantastico som følger med våre Linux webhotell. Klikk på Fantastico ikonet etter innlogging til kontrollpanelet (cPanel) og søk etter “WordPress” for å installere WordPress med et museklikk.

Videoen under viser det gamle cPanel og Fantastico grensesnittet og det nye som idag brukes, men fremgangsmåten er fortsatt prinsipielt likt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Personvernerklæring.
I Accept

WordPress og søkemotoroptimaliserte servere

WordPress er OnNet sin utviklingsplattform. Våre servere er derfor optimalisert for å kjøre WordPress. I tillegg er de søkemotoroptimaliserte for å sikre deg en optimal plassering i Google sine søkeresultater. Det skal ihvertfall ikke være servernes skyld at du ikke får en førstesideplassering i søkeresultatene.

Bruksanvisninger

Går til WordOnNet for å lese dokumentasjonen du trenger for å ta i bruk WordPress og de tilleggene vi kan anbefale at du installerer som en del av ditt nettsted for å sikre, søkemotoroptimalisere og tilføre nettstedet ditt de vanligste funksjonene.