Trenger du e-postkontoer til ditt domene?


Alle våre webhotell inkl. muligheten til å opprette et ubegrenset antall e-postkontoer (adresser). Trenger du e-postkontoer er det dermed bare å bestille et webhotell til ditt domene. Her har du tre valg:

 1. Bestill et webhotell til et domene du har parkert hos OnNet
 2. Bestill både et domene og et webhotell hvis du ikk har et domene idag
 3. Flytt et eksisterende domene fra en annen leverandør til OnNet og knytt det til et webhotell hos OnNet

Alle våre webhotell inkluderer:

 • Ubegrenset antall epostkontoer (som du oppretter selv via kontrollpanelet)
 • Et av markedets beste anti-spam brannmurer (kommer i tillegg til det ordinære spam-filtre).
 • Støtte for WebMail, IMAP, POP3 og SMTP (slik at du kan lese/sende mail via din PC, Mac, pad eller mobil).
 • Sikker epost (unngå å dele meldingene dine med NSA og andre uvedkommende)

Sende ut nyhetsbrev?

Ønsker du å sende ut nyhetsbrev og massedistribuert e-post? Isåfall trenger du MailOnNet – en alt i ett løsning for epostmarkedsføring. Et webgrensesnitt du kan logge på for å:

 • lage egne nyhetsbrev
 • opprette et ubegrenset antall e-postlister
 • laste opp de e-postadressene du har til disse listene. Listene må være i TXT- eller CRV-format.
 • sende ut nyhetsbrevene dine etter dine egne listene.

Plattform uavhengig e-posttjenester

Alle våre e-posttjenester er plattform uavhengig. Det vil si at de fungerer like godt på en PC, MAC, Linux, iOS og Android enhet. Du kan sette kontoene opp på din maskin, telefon eller benytte 1 av 3 webmail grensesnitt for å sende og motta epost.

Alle e-postkontoene støtter POP3, IMAP og SMTP som er de 3 teknologiene som benyttes for å sende og motta e-post via en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.

MailAdmin
WebMail
IMAP
POP3
SMTP

SpamOnNet – en av markedets beste anti-spambrannmurer

anti-spam

SpamOnNet er en av markedets beste anti-spamløsninger og inngår gratis i alle webhotell pakker. SpamOnNet er ikke aktivisert default. Du må derfor selv aktivisere de ulike tjenestene i pakken for å få full spam-beskyttelse.

SpamOnNet består av følgende anti-spam tjenester:.

SpamAssissin

Når mailen kommer til mailserveren blir alle meldinger på nytt sjekket for spam og virus av SpamAssign – verdens mest brukte anti-spamfilter på servernivå. Tjenesten konfigurerer du gjennom webhotellets kontrollpanel.

ClaimAV

Verdens mest brukte virusprogram på servernivå brukes for å sjekke alle inngående epostmeldinger for virus, trojanere og annen malware, før meldingene leveres til din innboks.

SPF-record

SPF-recorden er en record i sonefilen til ditt domene som forteller hvilke mailservere som skal ha lov til å sende mail på vegne av et domene. Gjør det vanskelig for andre å utgi seg for å være deg. SPF-recorden setter du opp gjennom ditt kontrollpanel.

DomainKEYS

DomainKEYS er en annen anti-spam teknikk som skal sikre at mailen kommer fra deg og at den ikke er endret på veien. DomainKEYS setter du opp via ditt kontrollpanel.

Rapporter spam:

Skulle en spam melding slippe igjennom kan du videresende den til karantene@onnet.no. Meldingen vil da bli lagt inn i vår anti-spam brannmur som vil “lære” meldingen som spam, slik at den ikke slipper igjennom flere ganger.