“Et webhotell er en serverpakke med alle de tjenestene du trenger for å kunne legge ut egne nettsider og opprette e-postkontoer til ditt domene”

 Webhotell pakker og priser (Velg mellom 5 webhotell størrelser)

 1-stjerne2-stjerner3-stjerner4-stjerner5-stjerner
PrisKr. 99/år
(Kr. 8,25/mnd)
Kr. 199/år
(Kr. 16,6/mnd)
Kr. 299/år
(Kr. 24,9/mnd)
Kr. 399/år
(Kr. 33,25/mnd)
Kr. 599/år
(Kr. 49,9/mnd)
Lagringsplass 1 GB3 GB5 GB10 GB20 GB
Tilleggsdomener Ingen2 domener3 domenerUbegrensetUbegrenset
E-postkontoer UbegrensetUbegrensetUbegrensetUbegrensetUbegrenset
Databaser UbegrensetUbegrensetUbegrensetUbegrensetUbegrenset
Dataoverføring UbegrensetUbegrensetUbegrensetUbegrensetUbegrenset
SSL InkludertInkludertInkludertInkludertInkludert

Tekniske spesifikasjoner

OS:CentOS
Webserver:Apache 2,4 eller LiteSpeed
Kontrollpanel:cPanel
PHP:7,1, 7,2, 7,3 (PHP Editor)
mySQL:5,7 + PhpMyAdmin
SSH:Nei
Oppetidsgaranti:99,9%

Mailserver:Exim (IMAP, POP3, SMTP)
WebMail:RoundCube og Horde
Anti-spam:SpamAssassin
Anti-virus:ClaimAV
Script/program:Perl, Ruby, Crontab
Nettverksport:1 GB/sek
Serverplassering:Norge (Oslo)

cPanel verdens mest brukte kontrollpanel

Tjenestene som inngår i webhotellet styrer du gjennom cPanel; – verdens mest brukte kontrollpanel for servere. Via cPanel setter du f.eks. opp og styrer dine e-postkontoer, databaser, ftp-kontoer og WordPress.

Prøv demo

epost

Ubegrenset e-post

Bestiller du et webhotell kan du opprette et ubegrenset antall e-postkontoer med spamfilter til ditt domene, og du bestemmer selv hvor stor hver enkelt konto skal være. Alle kontoene deler den totale lagringskapasiteten til webhotellet. Kontoen setter du enkelt opp på dine mobil, pad og datamaskin, eller du kan lese e-posten via vår webmail (Horde eller RoundCube).

Tjenester som IMAP, POP3, SMTP, SpamAssign, ClaimAV, SPF-record, DomainKey, e-postsporing og BoxTrapper inngår også.

Les mer om våre e-posttjenester

WordPress – 1 klikk installasjon

Alle webhotell inkluderer WordPress – verdens mest populære program for å lage nettsider. Programmet kan du installere med 1 museklikk fra cPanel.

Siden WordPress også er vår utviklingsplattform er alle våre webhotell optimalisert for å kjøre WordPress, og du får tilgang til teknikere som har mer enn 10 års erfaring med å utvikle og drifte WordPress nettsteder. Du kan også tegne en WordPress Supportavtale som gjør at du når som helst kan ringe våre teknikere med dine WordPress spørsmål og utfordringer.

Les mer om WordPress

WordPress webhotell

fastistico-cpanel Fantastico er nettopp det, fantastisk!

Fantastico er en av verdens mest populære program for installasjon av tredjeparts programvare og inngår i alle våre webhotell.

Her finner du over 500 programmer du gratis kan installere med et museklikk. Alt i fra fotoalbum, blogger og forums, til CMS systemer og nettbutikker. Programmene får du tilgang til ved å logge inn på cPanel og klikker på Fantastico iconet.

 Les mer om Fantastico

Tilleggsdomener – del ditt webhotell på flere domener

add-on

Tilleggsdomener betyr at du kjøper et webhotell som du deler med flere domener. I praksis vil dette si at du deler opp webhotellet i flere mindre webområder, ett for hvert domene, slik at du kan legge ut egne nettsider og opprette e-postkontoer til alle dine domener uten å måtte kjøpe et separat webhotell for hvert enkelt domene. Noe som gjør at du sparer enorme beløp hvis du har flere domener og nettsteder.

Hvor mange tilleggsdomener som inngår i Webhotellet er angitt i pakkeoversikten over.

 Lynraske linjer og servere lokalisert i Oslo

 

SSD

Alle webhotell benytter SSD disker som er inntil 20 ganger raskere enn tradisjonelle harddisker for å optimalisere lese og skrive hastigheten til sidene dine.

 

Minne

Der andre webhotell kjører på 8-12GB minne (RAM) kjører vi på 16-24GB. Noe som reduserer behovet for å lese/skrive til SSD, slik at sidene dine lastes raskere.

 

1 GB/sek linje

Serverne er knyttet direkte mot knutepunktet for internett trafikk i Oslo, via en 1 GB/sek linje og -port for å sikre deg ultra-raske linjer uansett hvor du måtte være.

 

HTTP/2

Serverne støtter HTTP/2 standarden over SSL. Noe som gjør sidene dine 2-3 ganger raskere enn dagens HTML/1.1 standard.

Apache 2.4 eller LiteSpeed webserver

Apache 2.4 er standard webserver for alle våre webhotell. Apache er verdens mest brukte webserver med en markedsandel på over 60%. En stabil og funksjonell webserver.

Ønsker du å gjøre sidene dine enda raskere kan du oppgradere til LiteSpeed webserver. En webserver som leser Apache-filene på en smartere måte og som laster sidene dine 5-7 ganger raskere enn Apache webserver klarer. 

Les mer om Apache vs. LiteSpeed

apache webserver litespeed webserver

cloudflare

Cloudflare

Via cPanel kan du enable cloudflare for å publisere sonefilen til domenet ditt i cloudflare sitt verdensomspennende nettverk av navnetjenere (180 serverlokaliseringer). Gir deg verdens raskeste DNS og reduserer tiden det tar å spørre etter dine sider dramatisk, spesielt utenfor Norge.

mysql

mySQL

Webhotellet inkluderer siste versjon av mySQL (5,7) og database verktøyet PhpMyAdmin som brukes for å redigere databasen.

Du kan opprett et ubegrenset antall mySQL databaser via cPanel og det finnes ingen begrensninger på database størrelsen, slik enkelte andre webhotell leverandører har.

php

PHP 7,1 / 7,2 / 7,3

Velg hvilken PHP versjon du ønsker å benytte via cPanel og sett opp din PHP.ini fil akkurat slik du vil via PHP.ini Editoren som følger med cPanel. Safe Mode er satt “OFF”.

Webdisk

Benytt webhotellet ditt til å lagre viktige filer eller filer du ikke har plass til å lagre på din mobil eller datamaskin. Et sted hvor du kan dele dine filer med andre.

Webdisk er en funksjon i cPanel som gjør det mulig å “mappe opp” et område på webhotellet ditt på din maskin og telefon. Webdisken blir synlig på datamaskinen og mobilen som en fysisk, lokal harddisk, på samme måte som c:/ og d:/ disken du allerede har. Ved å dobbelklikke på Web-disk symbolet åpnes fil-området på webhotellet og viser alle mapper og filer de har tilgang til.

ssl

Gratis SSL sertifikat

Alle våre webhotell leveres med et gratis SSL sertifikat installert som en del av webhotellet for å sikre trygg kommunikasjon mellom dine brukere og dine nettsider og e-postkontoer. Samt for å sikre nettsidene dine en optimal rangering i Google sine søkeresultater.

backup

 Backup

For å unngå at du skal miste data hvis noe uforutsett skulle oppstå tar vi kontinuerlige backup av systemet og alle dine data, slik at vi alltid kan gjenopprette dine data ved behov. 

I tillegg kan du sette opp og kjøre tilbake egendefinerte backuper via cPanel.

Gratis e-bøker

Bestiller du et webhotell kan du logge inn på vår KundeWeb og laste ned 3 e-bøker i PDF-format som vi har utviklet i samarbeid med eStudie.no. E-bøkerne omfandler:

  1. Hvordan planlegge utviklingen av et profesjonelt nettsted?
  2. Hvordan implementere en nettbutikk i nettstedet?
  3. Hvordan søkemotoroptimalisere nettsidene?

Fri support

Fri support

Alle webhotell pakkene inkluderer gratis telefon- og e-postsupport.

Telefonsupport er åpent mandag – fredag frem til kl. 15:00, mens e-post besvares 24/7 innen kort tid.

I tillegg finner du en stor kunnskapsbank på våre FAQ sider hvor du finner svar på de vanligste spørsmålene du måtte ha.

Bestill domene & webhotell

Start med å sjekke om domene er ledig!

.no domene (kr. 99) + webhotell (kr. 99) = kr. 198/år 

Flytt domene & webhotell

Det er gratis å flytte domene til OnNet. Har du nettsider utviklet i WordPress flytter vi dem også gratis til oss.

Flytt domene Flytt nettsidene

centos  apache  cpanel   PHP        ruby   claimav    wordpress    fantastico   android-ios 

Klikk på en av logoene for nærmere informasjon