Bestill LiteSpeed webhotell – fra Kr. 9,9/mnd2021-02-03T12:26:21+02:00

Bestill domene & webhotell

Start med å sjekke om domene er ledig!

loading
Hvilket domene ønsker du?
Please verify that you are not a robot.

Usikker på hvilket webhotell du skal velge?

Les webhotell guiden

  LiteSpeed webserver
Øker hastigheten +300%

LiteSpeed er verdens raskeste webserver, og gjør WordPress 3-75 ganger raskere enn en Apache webserver.

  cPanelcPanel
Kontrollpanel

cPanel gir deg full kontroll over alle delene av tjenestene, og er verdens mest brukte hosting kontrollpanel. 

 WordPress
Optimalisert webhotell

WordPress installerer du med et museklikk i cPanel på servere som er optimalisert for WordPress.

Webhotell pakker og priser

1-stjerne

1 GB lagringsplass
0 tilleggsdomener
Ubegr. ant epost
Ubegr. ant. databaser
Ubegr. trafikk
Gratis SSL
Daglig backup

Kr. 9,9/mnd

2-stjerner

3 GB lagringsplass
2 tilleggsdomener
Ubegr. ant epost
Ubegr. ant. databaser
Ubegr. trafikk
Gratis SSL
Daglig backup

Kr. 18,3/mnd

3-stjerner

5 GB lagringsplass
3 tilleggsdomener
Ubegr. ant epost
Ubegr. ant. databaser
Ubegr. trafikk
Gratis SSL
Daglig backup

Kr. 26,6/mnd

4-stjerner

10 GB lagringsplass
Ubegr. tilleggsdomen
Ubegr. ant epost
Ubegr. ant. databaser
Ubegr. trafikk
Gratis SSL
Daglig backup

Kr. 34,9/mnd

Norges raskeste og rimeligste webhotell leverandør?

Vi har sammenlignet våre priser med prisen til de 10 største domene og webhotell leverandørene i Norge. Prissammenligningen viste at vi var den klart rimeligste totalleverandøren (domene + webhotell). Vi var hele 32,6% rimeligere enn nr. 2 på listen og 334% rimeligere enn den dyreste leverandøren.

Vi sammenlignet også ytelsen, det vil si hastigheten til webhotellet. Her viste det seg at vi var den eneste leverandøren i prissammenligningen som tilbydde LiteSpeed webserver som en del av webhotellet. LiteSpeed regnes idag som verdens raskeste webserver, da den gjør sidene dine 3-75 ganger raskere enn en Apache webserver som de andre i prissammenligningen benyttet. Vi tør derfor påstå at vi også er den leverandøren med de raskeste webserverne. Valget av leverandør burde derfor være enkelt.

Tekniske spesifikasjoner

CentOS 7 CentOS 7
En av verdens mest populære server OS benyttes som OS.
cPanel cPanel
Verdens mest populære kontrollpanel. Les mer…
LiteSpeed webserver LiteSpeed webserver
Verdens raskeste web server. 3-6 ganger raskere enn Apache. Les mer …
PHP 7,4 PHP 7,4
Siste PHP versjon, sammen med en PHP.ini Editor for å skreddersy PHP til ditt nettsted.
mySQL 5,7 mySQL 5,7
Siste mySQL versjon med PhpMyAdmin.
PgSQL PgSQL
Et alternativ til mySQL, med PhpPgAdmin for å administrere databasen.
Ruby On Rails Ruby On Rails
Et webrammeverk for å raskt og enkelt kunne utvikle databasedrevne nettsider.
ClaimAV ClaimAV
Verdens mest brukte anti-virus program. Skanner all e-post og filer for virus.
HTTP/2 HTTP/2
Den nye HTML standarden. Leser sidene 2-3 ganger raskere enn HTML 1.1 standarden.
Perl Perl
Et av verdens mest brukte scripting språk på Internett.
Gratis SSL Gratis SSL
Inngår for å øke din rangering i Google og sikre en trygg kommunikasjon mellom nettstedet og brukerne.
Backup Backup
Daglig system-backup og egendefinerte backuper du kan sette opp selv gjennom cPanel.
Fri support Fri support
Gratis telefon- og epost support inngår i alle våre webhotell pakker.
Norske servere Norske servere
Serverparken er lokalisert i Norge og er koblet til NIX-punktet via en 40 GB/sek linje.
99,9% oppetidsgaranti 99,9% oppetidsgaranti
Vi gir alle våre kunder en oppetidsgaranti på 99,9%

Softaculous App. installer

softaculous

Softaculous er en auto installer som gjør det mulig for deg å installere over 400 open-source programmer med et museklikk i cPanel. F.eks. WordPress, Joomla, Drupal, Magneto eller eCommerce. Krever ingen kunnskaper om scripting eller installasjon. Her er alt plug-and-play.

Les mer om Softaculous

Lag egne nettsider i WordPress

Lag egen nettside

Våre webhotell inkl. alle verktøyene og dokumentasjonen du trenger for å lage egne WordPress nettsider. I cPanel installerer du WordPress. Deretter er det bare å lese våre bruksanvisninger om hvordan du setter opp dine egne WordPress sider.

Bruksanvisninger

Svar på vanlige webhotell spørsmål

Hva er et Webhotell ?2020-09-20T19:40:51+02:00

Et webhotell er det norske ordet for web hosting, og er en;

en tjeneste hvor du leier plassen og tjenestene du trenger for å lage egne nettsider og opprette e-postkontoer til ditt domene. Pakken inkluderer navnetjenere, webserver, ftp-server, fil-server, databaseserver, brannmur og mailserver, samt alle serverprogrammene du trenger for å administrere og vedlikeholde disse tjenestene,

For nærmere informasjon om hva et webhotell er viser vi til følgende hovedartikkel om webhotell:

 

Hva koster et webhotell?2020-09-20T19:03:40+02:00

Et webhotell koster fra Kr. 119/år eller Kr. 9,9/mnd, Prisen er eksl. mva, og er vår minste webhotell pakke (1-stjerner webhotell.. Se våre webhotell pakker for å få en prisliste.  Prisen gjelder for 1 års webhosting.

Våre priser er de laveste i Norge. Det viser en prissammenligning med de største webhotell leverandørene i Norge.

Trenger jeg et domenenavn?2020-09-20T19:10:26+02:00

Ja, for å kunne bestille et webhotell må du ha et domene eller du må bestille et domene samtidig som du bestiller webhotellet.

Har du et domene hos en annen leverandør kan du flytte dette domene fra denne leverandøren og knytte det til webhotellet hos oss. Flyttingen av domene gjør vi gratis. Du trenger bare å betale årsavgiften for å forlenge domene ett år til. Det eneste du trenger er AuthCode til ditt domene. Den får du hos dagens leverandør.

Les også:

Hvordan flytte domene, nettsidene og e-posten til OnNet?2020-09-20T20:05:46+02:00

For å flytte ditt eksisterende domene fra dagens leverandør og knytte det til et webhotell hos oss må du kontakte dagens domene leverandør og be om få få AuthCode til ditt domene. Når du har den går du til vår flytteside for å bestille flytting av domene.

Har du allerede et nettsted utviklet i WordPress allerede hos dagens leverandør flytter vi nettstedet ditt samtidig gratis over til vårt webhotell. Vi kan også flytte dine e-postkontoer med dagens meldinger inntakt fra dagens leverandør og over til våre webhotell gratis. Det koster med andre ord ikke noe å flytte fra dagens leverandør til OnNet og du trenger ikke å gjøre noe annet enn å gi oss AuthCode for ditt domene, og brukernavnet og passordet til ditt WordPress nettsted og e-postkontoer. 

 

Hvor stort webhotell trenger jeg?2018-08-21T20:55:19+02:00

OnNet gir deg anledning til å velge mellom 5 ulikr webhotell pakker, hvor forskjellen mellom pakken er hvor stor lagringplass, båndbredde og antall add-on domener som er inkludert.

For de fleste normale nettsteder er båndbredden ikke noe du trenger å tenke på, da den er mer enn stor nok. Det du trenger å tenke på er hvor stor lagringsplass du trenger til:

  • Dine hjemmesider, bilder og filer
  • Databaser
  • Epostmeldinger
  • Loggfiler

Har du bare et normalt nettsted, uten e-postkontoer knyttet til domene holder det i de fleste tilfeller med ett 1-stjerners webhotell. Ønsker du å opprette e-postkontoer til domene trenger du minimum et 2-stjerners webhotell. E-postmeldingene som til enhver tid ligger i innboksene på serveren er normalt det som tar størst plass, så dette er det mest utslagsgivende for hvor stort webhotell du trenger.

 

Inkluderer et webhotell e-postkontoer ?2020-09-20T20:42:52+02:00

Ja, alle våre webhotell inkluderer muligheten til å opprette et ubegrenset antall e-postkontoer til ditt domene.

E-postkontoene kan du sette opp på din maskin og mobil som en POP3 eller IMAP konto, med SMTP for å sende dine e-postmeldinger. E-posten får du også tilgang til via de to webmail grensesnittene som følger med webhotellpakken. Selve e-postkontoen oppretter du gjennom cPanel. Kontrollpanelet som følger med webhotellet.

E-postkontoene du oppretter deler den samme lagringsplassen som nettsidene og databasene dine. Det vil si den totale lagringplassen som er inkludert i webhotell pakken din. Når du har brukt opp lagringsplassen som inngår i webhotell pakken du har valgt kan du når som helst oppgradere til neste størrelse.

Les også:

Linux webhotell2020-09-20T19:19:39+02:00

Et Linux webhotell er en server som har et Linux basert operativsystem. Alle OnNet sine webhotell er såkalte “Linux webhotell”, da alle serverne benytter et Linux basert operativssystem.

På et Linux webhotell kan du kjøre alle Internett teknologier, bortsett fra ASP, ASP.NET, MS Access og MS SQL, som er Microsofts egne teknologier. Disse teknologiene krever en Windows server.

Grunnen til at mange elsker denne plattformen skyldes ikke bare at den er den mest stabile og lettkjørte plattformen (gir deg mest datakraft tilbake for pengene). Mange velger denne plattformen på grunn av det store mangfold av gratis programvare som du kan implementere i nettsidene dine.

Operativsystemet har blitt så dominerende de siste ti årene at det er blitt selve fundamentet for databehandling på tvers av geografiske områder, markeder og bransjer. Det er ingen tilfeldighet at militæret, verdens eneste romstasjon og byen Munchen i Tyskland har valgt å gå for Linux som sitt operativsystem.

Ser vi på verdens Top500 supercomputer list for Juni 2013, kjørte 490 av de 500 raskeste “superdatamaskinene” i verden på Linux. 

WordPress webhotell2020-09-20T19:59:27+02:00

Et WordPress webhotell er en serverplattform som er optimalisert for å kjøre WordPress på en feilfri og raskest mulig måte.

Alle våre webhotell er WordPress webhotell. De fleste av våre konkurrenter sier å også være WordPress webhotell, men OnNet var den enste av dem som gir alle sine kunder en LiteSpeed webserver i vår prissammenligning. En serverteknologi som gjør WordPress 3-50 ganger raskere enn når den kjører på en Apache webserver som alle våre konkurrenter tilbydde uten tillegg i prisen.

Les også:

Hva er et tilleggsdomene?2020-09-20T20:12:17+02:00

Et tilleggsdomene vil si at du kan dele et webhotell mellom flere domener du har, slik at alle domene du har kan legge ut egne, separate nettsider og e-postkontoer som er knyttet til det enkelte domene. Hvor mange tilleggsdomener du kan ha avgjøres av hvilken webhotell pakke du har. Det rimeligste (1-stjerne) inkluderer ingen tilleggsdomener, mens 2-stjerners inkluderer 2 ekstra domener og 4-stjerners eller større inkluderer et ubegrenset antall tilleggsdomener.

Dette er en tjeneste som gjør hostingen av flere domener og nettsteder vesentlig rimeligere enn om du må kjøpe et webhotell til hvert enkelt domene du har.

Hvordan oppgradere eller nedgradere ett webhotell?2020-09-20T20:45:36+02:00

Logg inn på vår KundeWeb hvis du ønsker å:

  • knytte et webhotell til ditt parkerte domene
  • oppgradere ditt eksisterende webhotell for å få større lagringskapasitet og/eller flere tilleggsdomener. 
  • nedgradere ditt eksisterende webhotell til en mindre og rimeligere pakke.

Klikk på knappen “Oppgrader eller nedgrader” etter innlogging, under fanen “Kundeforholdet“, for å knytte et parkert domene til et webhotell. oppgradere eller nedgradere et eksisterende webhotell.

Oppgraderingen er normalt utført i løpet av minutter eller noen få timer.

<

Gratis e-bøker

E-bøkerne finner du på vår KundeWeb.

Verdi: Kr. 298 hos eStudie.no

Gratis e-bøker

Inkludert i webhotellet følger 3 e-bøker, utviklet i samarbeid med eStudie.no, om:

  1. Nettsted: – Hvordan utvikle et eget nettsted?
  2. E-handel: – Hvordan utvikle en netthandel strategi, med en tilhørende nettbutikk
  3. SEO: – Hvordan søkemotoroptimalisere nettsidene for Google?

 2 uker kredit
Betal etter levering

Du trenger ikke å betale på forskudd via kortbetaling. Vi sender deg en efaktura etter at tjenestene er levert, med en betalingsfrist på 10 dager.

 Webbyrå
Nettsider/nettbutikk

Kontakt oss hvis du trenger bistand med å få utviklet profesjonelle nettsider i WordPress eller nettbutikk i WooCommerce. 

Domene: Godkjent .no registrar Hosting leverandør
Siden 1997

Med godt over 20 års fartstid som Akkreditert NORID-Registrar og web hosting leverandør er vi idag en av de eldste leverandørene i Norge. 

Bestill LiteSpeed webhotell

Sjekk om domene er ledig!

loading
Hvilket domene ønsker du?
Please verify that you are not a robot.

 

Go to Top